Община Брацигово logo
Община Брацигово

 

Работна среща "Натура 2000"– ползи за природата и хората в област Пазарджик" на 22 май 2023 година

 

15-05-2023

        На 21 май тази година се навършват 31 години от създаването на мрежата от защитени зони "Натура 2000" в Европейския съюз - един от най-успешните инструменти за опазване на уникалното европейско природно наследство.

        Община Брацигово и Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ-Пазарджик) ще отбележат Европейския ден на "Натура 2000" с работна среща на заинтересовани страни на тема "Натура 2000" -  ползи за природата и хората", която ще се проведе на 22 май 2023 г. (понеделник)от 11.00 ч., в заседателната зала на Община Брацигово.

           В тази връзка каним всички заинтересовани страни да вземат участие в работната среща и заедно да отбележим юбилея на екологичния празник.

          Предвидена е презентация от експерт с фокус върху политиките, свързани с биологичното разнообразие, подобряване на екологичното природозащитно състояние на естествени местообитания, възможностите, които екологичната мрежа предоставя, включително и в сектора - селско стопанство и социално-икономическия ефект от нея. Очакваме Ви !!!

Назад »

    Адрес на Община Брацигово: ПК 4579, гр. Брацигово, ул. "Атанас Кабов" №6а, област Пазарджик